Enyakın WhatsApp Destek Hattı

Bugün size; çekici, oto lastikçi, vinç, yol yardım ve daha pek çok hizmeti almak istediğinizde sizin için en yakınınızda olan işletmeyi bulan ve bunu saniyeler içinde yapan WhatsApp destek hattımızdan bahsetmek istiyorum.

11 Ekim 2021, Pazartesi

Enyakın WhatsApp Destek Hattı

Bugün size; çekici, oto lastikçi, vinç, yol yardım ve daha pek çok hizmeti almak istediğinizde sizin için en yakınınızda olan işletmeyi bulan ve bunu saniyeler içinde yapan WhatsApp destek hattımızdan bahsetmek istiyorum. Online araştırma yapma işinizi kolaylaştıran destek hattımız sayesinde internette size en yakında bulunan işletmeleri aramakla vakit kaybetmezsiniz. Bu işleri sizin yerinize yapacak olan sanal asistanımız 7/24 kesintisiz olarak çalışır. 0850 303 66 66 numarasına WhatsApp üzerinden atacağınız bir mesajla diyaloğu başlatabilirsiniz. Manuel olarak atacağınız bir mesajla diyaloğu başlatabileceğiniz gibi Enyakın’ın internet sayfasının sağ alt köşesindeki WhatsApp ikonuna tıklayarak da başlatabilirsiniz. Sizin için bir diyalog örneğini aşağıya ekliyoruz. Böylece işleyişimiz hakkında az çok bir fikriniz olabilir.

ADIM 1:

“Merhaba, yardıma ihtiyacım var.” cümlesiyle başlattığımız diyalog, sanal asistanın bize destek sağlayabileceği alanlardan birisini seçmemizi istemesiyle devam ediyor. Bu noktada almak istediğiniz hizmet her ne ise onun başındaki numarayı yazın.

ADIM 2:

Bu adımda sanal asistanımız, size en yakın vinç firmalarını bulabilmek için sizden konum bilgisi isteyecektir. Gönderdiğiniz konum bilgisine göre Enyakın’ın veri tabanına kayıtlı olan güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı olan işletmeler içinden size en yakında bulunan bütün vinç firmaları bulunur ve iletişim bilgileri size gönderilir. Böylece internette tek tek firmaları araştırıp vakit kaybedeceğinize Enyakın’ın akıllı sanal asistanı, bu işi sizin yerinize saniyeler içinde yapmış olur.

Şimdi tek yapmanız gereken firmalardan birisini seçmek ve istediğiniz hizmeti almak. Firmalardan birisini seçmek demişken, firma seçerken dikkat ettiğimiz şeylerden biri de fiyatlardır. Enyakın’ın fiyat araştırmasını kolaylaştırdığı “Teklif al” sistemini de incelemek isterseniz buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Sanal asistanımız sayesinde çoklu çekici hizmetinden oto tamirci hizmetine, neye ihtiyacınız varsa saniyeler içinde bütün firmaların iletişim bilgilerine ulaşıp istediğiniz hizmeti alabilirsiniz.

Eğer acelem yok, hizmet alacağım firmayı önce biraz araştırmak istiyorum derseniz Enyakın’ı ziyaret edip bünyesindeki yüzlerce firmayı kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Bizden destek talep etmenizi sağlayan yöntemlerden biri olan WhatsApp destek hattımızı anlattığımız  bu yazının da sonuna geldik. Diğer yazılarımızda tekrar buluşmak üzere.

Güvenli sürüşler, sağlıklı günler.

Bu makale toplam 1797 kez görüntülendi.
Oto Çekici İşi Yapmak İsteyenlere Öneriler
Oto Çekici İşi Yapmak İsteyenlere Öneriler

Merhaba, Enyakin.com’a hoş geldiniz! Bugünkü yazımızda oto çekici işi yapmak isteyenlerin mutlaka bilmeleri gereken birkaç önemli konuya değineceğiz.

(45187 kere okundu)
Oto Çekiciler Ayda Kaç Bin TL Kazanır?
Oto Çekiciler Ayda Kaç Bin TL Kazanır?

Herkese yeniden merhaba! Bugünkü yazımızda bir oto çekici firmasının aylık ortalama ne kadar kazandığını inceleyeceğiz. Bunu yapabilmek için de ortalama iş yapan bir oto çekicinin gelirlerini ve giderlerini de tek tek inceleyeceğiz.

(20165 kere okundu)
 Oto Lastikçi Dükkânı Nasıl Açılır? Dükkân Açmak için Gerekli Olan Detaylar
Oto Lastikçi Dükkânı Nasıl Açılır? Dükkân Açmak için Gerekli Olan Detaylar

Oto lastikçi hizmeti son dönemlerde revaçta olan iş kolları arasında yer almaktadır. Artan araç trafiği de bu hizmete duyulan ihtiyacı artırmaktadır.

(12420 kere okundu)
Oto Lastik Ömrü Kaç Yıl? | Lastik Ömrünün Bittiği Nasıl Anlaşılır?
Oto Lastik Ömrü Kaç Yıl? | Lastik Ömrünün Bittiği Nasıl Anlaşılır?

Merhaba, Enyakin.com’a hoş geldiniz! Bugünkü yazımızda sizlerle hakkında çok fazla bilgi kirliliği olan bir konu hakkında konuşacağız. Evet, başlıktan da anlayacağınız üzere bugünkü yazımızın konusu lastik ömrü

(5564 kere okundu)
Çekici Fiyatları Nasıl Belirlenir?
Çekici Fiyatları Nasıl Belirlenir?

“Çekici” kavramı, araç sahiplerinin pek de sevdiği bir kavram değildir. Haksız da değiller aslında. Oto çekici hizmeti almak istiyorsanız muhtemelen aracınız, sizi hiç beklemediğiniz bir anda yolda bırakıp arızalanmıştır ya da bir kazaya karışmışsınızdır.

(2946 kere okundu)
Lastikçi mi Yoksa Mobil Lastikçi mi?
Lastikçi mi Yoksa Mobil Lastikçi mi?

Bugünkü yazımızda oto lastikçi hizmetini iki başlık altında inceleyeceğiz: sabit bir dükkânda hizmet veren lastikçi ve mobil lastikçi.

(2415 kere okundu)
Hesaplı Çekici Hizmeti Almanın Püf Noktaları
Hesaplı Çekici Hizmeti Almanın Püf Noktaları

Bir çekici hizmetinin fiyatını belirleyen ilk faktör aracınızın nerede olduğudur. Oto çekici fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişkenlik gösterir.

(1448 kere okundu)
Türkiye’de Bir İlk: “Enyakın Garaj”
Türkiye’de Bir İlk: “Enyakın Garaj”

Herhangi bir hizmet almak istediğimizde ilk yapacağımız şey firma ve fiyat araştırması yapmaktır. Çekici, lastikçi, çoklu çekici, vinç, oto tamirci

(713 kere okundu)
Oto Ekspertiz Dükkanı Nasıl Açılır?
Oto Ekspertiz Dükkanı Nasıl Açılır?

Oto ekspertiz hizmeti son zamanlarda en sık başvurulan kategoriler arasında yer almaktadır. Bu iş kolunda istihdam etmek için gerekli olan tüm detaylar ''Oto Ekspertiz Dükkanı Nasıl Açılır?'' başlıklı içeriğimizde sizleri bekliyor.

(484 kere okundu)